Primaria comunei Albesti:

Sos. Mangaliei nr. 31, cp. 907020

Telefon: +40/241/736708

Fax: +40/241/736708 int. 5

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

Analiza Trafic.ro:

 

Click pentru prognoza meteo pe zona Constanta

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Gheorghe MOLDOVAN


 

COMUNICAT DE PRESA

03.05.2018

 

Primăria Comunei Albești organizează duminică, 20 mai 2018 - Ziua Comunei Albești.

     Vă așteptăm la eveniment !

 

Descarca afisul evenimentului (.jpeg)

 

COMUNICAT DE PRESA

19.10.2017

 

Şcoala Gimnazială Ion Creangă, Albeşti va invită duminică, 22 octombrie 2017 la Târgul FARMECUL ŞI BOGĂŢIILE TOAMNEI, care se va desfăşura la Centrul Cultural, începând cu ora 15:00.
      După-amiaza va fi una de sărbătoare, aceasta debutând cu donaţia de carte din cadrul programului naţional de lectură "Cărţile copilăriei", iniţiat de Asociaţia Curtea Veche. Elevii din comuna Albeşti vor primi 200 de volume potrivite vârstei lor. Evenimentele vor avea loc in prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi a Principelui Radu ai României, ocazie cu care copiii vor primi volumul " Margareta a României. O principesă în serviciul Ţării regăsite ", titlu nou lansat în colecţia "Regii şi reginele noastre" aparută la Curtea Veche Publishing, care prezintă povestea membrilor Familiei Regale a României pe înţelesul celor mici. Alteţele Lor Regale vor face o vizita şcolii din Coroana, ai cărei foşti elevi s-au bucurat de căldura şi sprijinul familiei regale ani de-a randul.
Programul va continua cu Târgul " FARMECUL ŞI BOGĂŢIILE TOAMNEI ".
     Vă asteptam cu drag, pentru a gusta din preparatele pregătite de gospodinele din comună, ce s-au intrecut în prepararea produselor specifice anotimpului autumnal. Evenimentul va fi şi unul caritabil, activitatea fiind cuprinsă în calendarul SNAC, iar o parte din produse vor fi donate familiilor nevoiase.
     Vom împărtăși bucuria acestei zile cu partenerii educaționali din Bulgaria, Shabla, cadre didactice de la Liceul ”Asen Zlatarov” şi reprezentanți ai Consiliului Local, alături de reprezentați ai Inspectoralui Școlar Județean Constanța şi ai unităţilor şcolare din zonă.
     Vă așteptăm să pasiti pe covorul ruginiu al toamnei şi să ne bucurăm de roadele acestei zile de poveste !

 

Descarca afisul evenimentului (.jpeg)

 


 

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2017 © Primaria comunei Albesti.
 Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.